MYYMÄLÄ avoinna aina kun hallilla on omia ohjattuja koulutuksiamme sekä sovitusti melkein koska vaan!

Mahdolliset poikkeukset aukioloihin ilmoitetaan facebook-sivujemme uutisissa!

 


RUOKA JA TARVIKKEET

 • Four Friends: hyllyssä kuivaruoka, lihamakkarat sekä herkut LUE LISÄÄ
 • Racinel: hyllyssä kuivaruokasarja, tilattavissa muut tuotteet ja herkut
           - Adult Chicken, Puppy Chicken, Senior Chicken, Adult Lamb 49,90 € 12 kg
           - Sport & Agility 54,90€ 12 kg
           - Extra Energy 64,90 12 kg
           - isommat määrät: kysy tarjous!
 • Hurtta: tilattavissa, joitakin tuotteita hyllyvalikoimassa
 • Best Friend: Tilattavissa kaikki Best Friend tuotteet ja BF:n maahantuomat tuotemerkit, hyllyvalikoimassa vaihtelevasti koulutusvälineitä, herkkuja yms TUTUSTU KOKO VALIKOIMAAN
 • Effe Balance: Effektri Omega-3 ravintoöljyt suoraan hyllystä, 5 l kanisterit tilauksesta
           - 5 litraa 249€
           - 1000ml 59€
           - 500ml 39€
           - 250ml 29€
 


COLLIE CORNER
 • Tällä hetkellä myynnissä:

  - Classic -aukikampausharjoja ("feikki Roger Para", ns. collieharja) 8€/kpl + postikulut VARASTO TILAPÄISESTI LOPPU

  - The Collie Standard by Mia Ejerstad - klassikkokirja rodun anatomiasta ja rotumääritelmän tulkinnasta upein piirroksin kuvitettuna, enää muutamia kappaleita markkinoilla! 45€ + postikulut

  - Collien korvapainosalvaa, 200g 25€, 50g 8€ + postikulut
  - Collien korvapainosalva, MUSTA, 200g 28€ / 50g 10€

  _______________

  Tuotteet postitetaan myymälästä sovitusti tai seuraavana mahdollisena arkipäivänä. Käytämme asiakkaan toiveen ja paketin koon/painon mukaan parhaiten soveltuvaa kuljetustapaa (Posti, Matkahuolto tai Kaukokiito).

  TILAUKSET joko Huippukoiran facebook kautta viestillä, tai sähköpostitse johanna.ruottinen[@]irokon.net.
  Tilausta tehdessäsi ilmoita minkä tuotteen ja pakkauskoon tarvitset, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi, sekä mahdolliset toiveesi koskien toimitustapaa (esim. tietty Smartpost-automaatti).

  Tuotteet laskutetaan pääsääntöisesti sähköpostitse (pdf-tiedosto), ja niillä on 7vrk:n maksuaika. Pyynnöstä voimme lähettää paperilaskun paketin mukana. Myymälässä asioidessa sekä henkilökohtaisissa toimituksissa (esim koiratapahtumien yhteydessä) ostokset voi maksaa käteisellä tai kortilla. 


MUUT PALVELUT

TRIMMAUS JA TRIMMAUSPISTEEN VUOKRAUS
 • Vuokraamme hallin yhteydessä olevaa trimmaustilaa asiakkaiden käyttöön hintaan 10€/h tai 7€/30min. Trimmaustila sisältää pesualtaan, trimmauspöydän ja tehokkaan koirakuivaimen. Ota omat välineet (sakset, harjat, kammat yms) mukaan!
 • Pidän trimmauskursseja Collieille ja roduille jotka hyötyvät samoista opeista (esim. shetlanninlammaskoira). Kurssin voi varata joko Huippukoira - hallille tai matkakuluja vastaan muualle. 
 • Myös yksityiskursseja Collieille! Trimmaan oman koirasi viimeisteltyyn näyttelykuntoon, ja opastan samalla kädestä pitäen oikeat tekniikat ja parhaat niksit juuri oman koirasi hyvien puolien korostamiseksi ja virheiden häivyttämiseksi. Sisältää pesun, kuivauksen, harjauksen ja leikkauksen. Yksityisopetuksen + trimmauksen kesto on noin 3h ja hinta 100€. 
 • Collieiden näyttelytrimmaukset ja muiden rotujen pesut/siistimiset erikseen sovittaessa. Hinta työmäärästä ja kestosta riippuen 50-90€. 

 • UUTTA! EmmiPet -ultraäänihammashoito 30€/käynti 
   Ilman rauhoitusta tapahtuva hampaiden kevytpuhdistus, suositellaan säännölliseen ylläpitohoitoon tai vaikkapa ennen näyttelyitä!

KASVATTAJAN APU & NEUVONTA
 • Aloittelevan harrastajan ja kasvattajan tärkein tukihenkilö on kokenut kasvattaja. Jos tarvitset apua missä tahansa prosessin vaiheessa yhdistelmän suunnittelusta astutukseen, synnytykseen ja pikkupentujen hoitoon, olen käytettävissä! Hinnat sovitaan tapauskohtaisesti.

  Esimerkkejä:

   - Astutusapu: kokemattomat koirat ja kokemattomat omistajat voivat olla huono yhdistelmä, ja astutus ei tunnu onnistuvan. Joskus jo puhelinneuvonnasta voi olla apua. Jos ei, tulen paikalle avustamaan matkakuluja ja tuntikorvausta (25€/h) vastaan. Mikäli en voi auttaa tilanteessa, en veloita käynnistä muuta kuin matkakulut.

  - Synnytysapu: ensimmäisen pentueen syntymä voi olla jännittävä kokemus, johon kaipaa varmakätistä apuria. Tai vaikka olisitkin jo kokenut kasvattaja, voi tulla eteen tilanteita, että et itse pysty kätilöimään syntymässä olevaa pentuetta. Vastasyntyneiden ongelmat puolestaan hoituvat usein turvallisimmin osaavalla kotihoidolla. Olen käytettävissä tuntikorvausta ja matkakuluja vastaan ympäri vuorokauden. Kyselyt etukäteen puhelimitse 040-5838908. (Akuuteissa ongelmissa synnytyksen ollessa jo käynnissä ota suoraan yhteys eläinlääkäriin, mikäli lääkäri on tavoitettavissa!)


  - Voit pyytää apua ja neuvontaa moniin erilaisiin ongelmatilanteisiin koiriin liittyen.